Coaching

Yogacoaching

Verander processen kunnen intens zijn en alles in beweging brengen. Bewuster worden is niet de makkelijkste weg. Sterker nog, soms voelt dit heel alleen, is het ook alleen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

“Jezelf vinden, kunnen en mogen zijn. In alle rollen en relaties. Dat bestaansrecht heb ik en heb jij ook.”

 

 

Wat de wijze en methodiek van Yogacoaching zo effectief maakt is omdat het een levensbeschouwende weg is. 

Doordat Adrienne zelf dagelijks yoga- meditatie- en ademhalingstechnieken beoefend als Yogini is ze daarom een kundige leraar. Niet het meest algemene pad, maar wel het meest autonoom afgestemde pad. Hierdoor heeft ze naast kennis en ervaring ook helder inzicht ontwikkeld en werkt sterk intuïtief. Het lichaam is eerlijk, de mind wervelt en de ervaringen van je levenspad reflecteren als spiegels waar zij goed in mee kan kijken. Adrienne is transparant, verbindend en goedlachs.

Binnen de Yogacoaching creëren we een veilig raamwerk. Vanuit hier mag je zijn, denken, voelen, ervaren en groeien met en naar wat is.

Geen lid? Geen yoga ervaring? Dat is niet erg. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer info mail naar info@onlyhappiness.nl of bel 06 41 955 996.

 

Yogacoaching in te zetten bij:

 • Algehele persoonlijke groei en ontwikkeling,
 • Werk en/of carrière vraagstukken,
 • Relatie- en liefde vraagstukken (gespecialiseerd in (familie)systeem en/ of positionerings vraagstukken, samengestelde gezinnen en/of overige complexe familiestructuren.)
 • Levensverdiepende vraagstukken, zingeving en/of filosofische of spirituele vraagstukken.
 • Algehele fysieke en mentale gezondheid, ervaren van levensgeluk (gespecialiseerd in: stemgebruik, positief lichaamsbewustzijn, eetstoornissen en/of verstoord lichaamsbeeld, sexualiteit- en sensualiteit, zwangerschap, postnatale- en moederschap)

 

Tarieven:

Wil je beginnen met Yogacoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken:

 • € 129,- per maand incl. btw en excl. wekelijks yogales
 • of € 155,- per maand incl. btw en incl. wekelijks yogales

Het tarief voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken

 • € 155,- per maand incl. btw en excl. wekelijks yogales
 • of € 181,- per maand incl. btw en incl. wekelijks yogales.

Het tarief voor voltijd studenten op vertoon van collegekaart is.

 • € 59,- per maand incl. btw en excl. wekelijks yogales
 • of € 82,50,- per maand incl. btw en incl. wekelijks yogales

Geen lid? Geen yoga ervaring? Dat is niet erg. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer info mail naar info@onlyhappiness.nl of bel 06 41 955 996.

 

 

 

“Jouw opmerking over mijn oogcontact en stemgebruik. Het was letterlijk een eyeopener voor mij… ” 

 

” Sinds je vertelde over het familiesysteem wat altijd resoneert en het persoonlijk geweten wat soms in botsing komt met dit systeem kijk ik heel anders naar mijzelf, mijn partner en mijn stiefkinderen. Ineens stroomt het eenvoudiger. Dank je voor geven van dit inzicht.”

 

“…Ik schaamde me voor mijn gedachtens. Ik kon zelf het beestje niet bij de naam noemen, jij wel. We lachte en toen was het eigenlijk al gelijk goed.”

 

“Ik zag de dingen nogal zwaar en negatief. Jouw blik op de wereld. Inspirerend! Hierdoor kijk ik ook wat anders. Ik ben er nog niet, maar ik zie de dingen een stuk lichter en positiever in. Weet je, ik hoor je stem nog steeds als ik oefeningen doe! “