Coaching

De weg door en met Yoga is voor mij “one way ticket on the road of life-experience”. Simpel, eenvoudig en tevreden kunnen zijn. Jezelf vinden, kunnen en vooral mogen zijn. Dat bestaansrecht heb ik en heb jij ook.

 

 

  • Vind je dit lastig jezelf zijn? Heb je moeite met jezelf zijn of veilig voelen? 
  • Wil je een vicieuze cirkels doorbreken? Ben je klaar met “blijven hangen”.
  • Voel je je doelloos? of juist overwelmed met keuzes en opties?
  • Kan je “geluk” niet voelen? Weet je eigenlijk niet wat voelen is? of vind je dat lastig of gedoe?
  • Heb je schaamtegevoelens? vertwijfeling “mag ik dat wel denken?” zware zelf-kritiek over je gedachtens.
  • Weet je niet hoe je het in je leven moet vervlechten? Waar je moet beginnen? Begin je met een goede start en haak je gedurende het proces met allerlei redenen af? 
  • Mis je afgestemde begeleiding of durf je niet echt te beginnen. Zou je graag echte aandacht willen, maar als je aan regulieren begeleiding denkt of kijkt, raakt het de essentie niet?

Herkenbaar?

Ik werk lichaamsgericht. 

Ook wel lichaamswerk genaamd. Hoe? Door te DOEN. 

Jou lijf verteld, je zijn, handelen, denken en doen.  Ik bied een veilige bedding voor je.  Je leert ernaar te luisteren, te voelen, te zien. Op jouw tempo. Maar ik versnel of vertraag je wel altijd  ten bate van jouw proces.

Denk aan omgaan met complexe belemmeringen of chronische kwalen. Simpelweg verbeteren van algehele gezondheid, fitheid en zelfs afslanken.

Kalmer leven of je algehele mentale staat- of emotionele lastigheden worden meegenomen.

Waarom zou je zo diep gaan?

Het werkt net als je tuin opruimen. Je kan de oppervlakte van de tegels schoonspuiten, de randen vrij maken, maar het beste is soms de tegel op te tillen en daar te gaan ruimen. Eenmaal dit harde werk gedaan neem je de stap terug en kijk je naar je tuin. Dat gevoel van grondigheid en lichtheid, na het zware til, wroet en opruimwerk…. Dat ruimt pas echt op. 

 

Zo werkt dat ook met je lijf, zintuigen en je geest. Alle lagen… Het is 1 totaal pakket en er maar 1 van. Jij. Via allerlei kronkels en wegen ben je verbonden met alles wat in en om je leeft. 

Verander processen kunnen intens zijn en alles in beweging brengen. Bewuster worden is niet de makkelijkste weg. Sterker nog, soms voelt dit heel alleen, is het ook alleen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Als je er klaar voor bent, mail of bel me info@onlyhappiness.nl of 06 41 955 996.

 

Ik bied op maat begeleiding. 

Niet het algemene pad, maar het “afgestemd op jouw” pad. 

Om jezelf echt beter te leren kennen, werkt dat “algemene pad” niet altijd. 

Ik ben geen coach maar een levensbeoefenaar die vanuit haar natuur al spiegelt.

Door mijn levenspad als Yogine/ Yoga beoefenaar, ervaringen, zoektocht- en antwoorden, heb ik heldere inzichten ontwikkeld en werk intuïtief en via lichaamswerk. Het lichaam liegt niet.

Ik ben er niet om te probleem op te lossen of je “beter” te maken, ook niet om jouw antwoorden te verschaffen.  Dat zou gebakken lucht zijn en betekenis loos. Je bent prima in staat om jezelf te helpen of een weg te vinden die je dichter in tevredenheid bij jezelf brengt.

Ik ben er om je een veilige bedding te bieden. Een bedding van grenzen die in het spel van groei en beweging ontstaat, afgestemd en helder. En daar binnen: Binnen in dit raamwerk van grenzen, mag je zijn, denken, voelen, ervaren en groeien dichter naar jezelf. 

 

Je plant een zaadje, geeft het licht, water en aandacht. Tijdens dit groeiproces beleef je van alles. Pas als de plant is volgroeit zie je het resultaat van wat je gezaaid hebt. Is er de oogst. En wat erna komt? Het begin van een nieuwe reis…

Neem contact op via info@onlyhappiness.nl of bel 0641955996

“… Het was echt een eyeopener voor mij, Ik heb zoveel over mezelf geleerd. Dank je voor de begeleiding…”

“…Door Adriënne’s tips ben ik bewuster van mijn beweging ….. ik ervaar minder pijn en denk anders over mijn beperking..”