Coaching

Coaching

“Yoga is voor mij een levenswijze geworden. One way ticket on the road of experience. No bullshit, simpel, eenvoudig en tevreden kunnen zijn. Jezelf kunnen en mogen zijn.”

 

Vind je dit lastig? Wil je een vicieuze cirkel echt doorbreken?

En je wilt een zuivere, dogmatische en vooral praktische begeleiding bij dit proces?

Ik werk lichaamsgericht, denk aan omgaan met complexe belemmeringen of chronische kwalen. Simpelweg verbeteren van algehele gezondheid, fitheid en zelf afslanken. De mentale staat van zijn of emotionele lastigheden worden zeker ook behandeld en/of meegenomen.

Het is 1 totaal pakket, net als jij, waar er maar 1 van is.

Verander processen kunnen intens zijn en alles in beweging brengen. Het lichaam, de ademhaling en de wervelingen van de geest bestaan bij vele van ons uit dezelfde materie of gelaagdheden.

Ik ben er niet om te probleem op te lossen of je beter te maken.

Je bent prima in staat dit zelf te doen of er een weg mee te vinden die je dichter in tevredenheid bij jezelf brengt.

Ik ben er wel om samen met je jouw proces te aanschouwen en je hierin tips, oefeningen en kennis te geven hoe Yoga, meditatie en ademhaling in je leven te brengen.

Als je echt klaar bent de cirkel te doorbreken en de stap “jezelf zijn” te maken. Neem dan contact op met mij via info@onlyhappiness.nl of bel 0641 955 996

“… Het was echt een eyeopener voor mij, Ik heb zoveel over mezelf geleerd. Dank je voor de begeleiding…”

“…Door Adriënne’s tips ben ik bewuster van mijn beweging ….. ik ervaar minder pijn en denk anders over mijn beperking..”

 

Vragen? Mail naar Adrienne info@onlyhappiness.nl of bel 0641 955 996