Massage

Intuitieve massage – 60 minuten

Oprechte aandacht. Om je weer in contact te brengen met jouw lijf.

Een holistische massage waarin gekeken wordt naar het moment en de respons van je lijf. Man/ vrouw. Een mens is een totaalpakket en in Adrienne’s perspectief zijn we allemaal Non-binair.

Je ontvangt en doet op een ontspannen manier mee.

Tijdens de massage wordt maatwerk geleverd. Afhankelijk van het moment worden er verschillende technieken toegepast zoals strijk-, pulseer-, schud- of zachte wieg bewegingen. Ook wordt er gebruik gemaakt van etherische olie.

Alles is gericht om vertrouwd en ontspannen je lijf te laten landen.

Adrienne (Yogadocent en masseur) begeleid op een ontspannen manier tijdens de massage ook met de ademhaling. Lees onderaan de pagina meer en krijg een idee hoe Adrienne tijdens een sessie werkt en wat je kan verwachten

Klik op de foto om je intuitieve massage te kopen

Beschikbare plekken maandag t/m vrijdag. 

Plannen kan via info@onlyhappiness.nl of 06 41955996

 

 

 

 

 

 

Zwangerschaps massage – 60 minuten 

Even tijd voor jezelf.

Zwanger zijn is een dagtaak voor je lijf. Prachtig, bijzonder, heerlijk, genieten maar ook  soms pittig of simpelweg vermoeiend.

Een zwangerschap doet ook veel met je lijf. Dit voelen we aan de hand van allerlei grote of kleine kwalen. Op de buik ontspannen is al helemaal geen optie. Wat kunnen we dat dan gaan missen… Hoe fijn is het dat je veilig op je buik kan liggen door een speciale zwangerschaps massagetafel.

Even fijn contact maken met je lijf, ontspannen en opladen. Geschikt voor elk trimester.

Adrienne (Zwangerschaps Yogadocent en masseur) begeleid op een ontspannen manier tijdens de massage ook met de ademhaling. Lees onderaan de pagina meer erover 1en krijg een idee hoe Adrienne tijdens een sessie werkt en wat je kan verwachten.

Klik op de foto om je zwangerschapsmassage te kopen

Beschikbare plekken maandag t/m vrijdag. 

Plannen kan via info@onlyhappiness.nl of 06 41955996

 

Hoe?

Een lichaam verteld alles.

Adrienne heeft jarenlang ervaring en kennis als Yogadocent in het bestuderen van bewegingen en ademhaling. Hierdoor kan ze goed anticiperen en invoelen wat de behoefte van “het moment” is om een lijf in juiste doorstroming te brengen. Een lichaam is puur en eerlijk..

Tijdens de massage attendeert ze je soms op even diep in en uit te ademen op de plek waar gemasseerd word.  Het idee erachter is: dat wanneer je afdwaalt of wegvalt in gedachtes of vermoeidheid, het een diepere laag laat ontspannen als je “even bij de les” geholpen wordt. Hierdoor voel en ervaar je wat er is.

Het moment en bewuste aandacht kan bepalend zijn om echt te ontspannen op diepere laag. Hierdoor kom je niet alleen fysiek tot rust komt, maar ook je ademhaling en de maalstroom van gedachtes komen tot rust. Dat is intuïtief masseren, maatwerk en echte aandacht.

Adrienne werkt hygiënisch, vertrouwelijk en non-intentioneel. Hierdoor een gecreëerde veilige gegronde basis. Een transactie waarin mogen ontvangen voorop staat.

Elke keer weer opnieuw beginnen.

Verzachtend, loslatend, duidelijk en stevig.