Massage

Intuïtieve massage – 60 minuten

Oprechte aandacht. Om je weer in contact te brengen met jouw lijf.

Een holistische massage waarin gekeken wordt naar het moment en de respons van je lijf.

Een mens is een totaalpakket en in Adriënne’s perspectief bestaan we allemaal uit dualiteit. Deze weer herbalanceren begint bij de ademhaling.

Je ontvangt begeleiding hierin en doet door je ademhaling op een ontspannen manier mee.

Tijdens de massage wordt maatwerk geleverd. Afhankelijk van het moment worden er verschillende technieken toegepast zoals strijk-, pulseer-, schud- of zachte wieg bewegingen. Ook wordt er gebruik gemaakt van etherische olie.

Alles is gericht om vertrouwd en ontspannen je lijf te laten landen.

Lees onderaan de pagina meer en krijg een idee hoe Adriënne tijdens een sessie werkt en wat je kan verwachten

Afspraak maken voor een intuïtieve massage:


Beschikbare plekken maandag t/m vrijdag.

Plannen kan via het contactformulier of 06 – 41 95 59 96


Zwangerschapsmassage – 60 minuten

Even tijd voor jezelf.

Zwanger zijn is een dagtaak voor je lijf. Prachtig, bijzonder, heerlijk, genieten, maar ook soms pittig of simpelweg vermoeiend.

Een zwangerschap doet ook veel met je lijf. Dit voelen we aan de hand van allerlei grote of kleine kwalen. Op de buik ontspannen is al helemaal geen optie. Wat kunnen we dat dan gaan missen… Hoe fijn is het dat je veilig op je buik kan liggen door een speciale zwangerschapsmassagetafel.

Even fijn contact maken met je lijf, ontspannen en opladen. Geschikt voor elk trimester.

Adrienne (Zwangerschaps Yogadocent en masseur) begeleidt op een ontspannen manier tijdens de massage ook met de ademhaling. Lees hierover onderaan de pagina meer en krijg een idee hoe Adrienne tijdens een sessie werkt en wat je kan verwachten.

Afspraak maken voor een zwangerschapsmassage:


Beschikbare plekken maandag t/m vrijdag.

Plannen kan via het contactformulier of 06 – 41 95 59 96


Hoe?

Een lichaam vertelt alles.

Adriënne heeft jarenlang ervaring en kennis als Yogadocent in het bestuderen van bewegingen en ademhaling. Hierdoor kan ze goed anticiperen en invoelen wat de behoefte van “het moment” is om een lijf in juiste doorstroming te brengen. Een lichaam is puur en eerlijk.

Tijdens de massage attendeert ze je soms op even diep in en uit te ademen op de plek waar gemasseerd word. Het idee erachter is: dat wanneer je afdwaalt of wegvalt in gedachtes of vermoeidheid, het een diepere laag laat ontspannen als je “even bij de les” geholpen wordt. Hierdoor voel en ervaar je wat er is.

Het moment en bewuste aandacht kan bepalend zijn om echt te ontspannen op diepere laag. Hierdoor kom je niet alleen fysiek tot rust komt, maar ook je ademhaling en de maalstroom van gedachtes komen tot rust. Dat is intuïtief masseren, maatwerk en echte aandacht.

Adriënne werkt hygiënisch, vertrouwelijk en non-intentioneel. Hierdoor een gecreëerde veilige gegronde basis. Een transactie waarin mogen ontvangen voorop staat.


Elke keer weer opnieuw beginnen.

Kernwoorden: Verzachtend, verbindend, veilig, aanwezig en leidend.