Retraite De Terugkomst

Rappé, Cacao en Truffel Ceremonie | 14 oktober 2023 | Locatie: Bij de Rode Beuken

Lieve zielsverwanten,

🌿 Ik ben ontzettend blij en dankbaar om met jullie een unieke retraite te delen die jouw spirituele reis naar bewustwording, groei en verdieping zal verrijken. Op deze ene magische dag nodig ik je uit om ceremonieel te werken met drie prachtige planten: Rappé, Cacao en Truffel.

Als Sjamanistisch werker en Spiritueel Coach heb ik een diepe verbinding met deze heilige planten en geloof ik dat ze ons krachtige gidsen kunnen bieden op onze paden van ontwaken.

🌱 Rappé, het mannelijke, zal je gronden, reinigen en sereniteit brengen. Het versterkt je innerlijke fundament, waardoor je stevig staat tijdens je reis.

🍫 Cacao, het vrouwelijke, biedt een liefdevolle bedding, warmte en opent je hart om volledig te mogen ontvangen. Het maakt je klaar om dieper in jezelf te duiken.

🍄 Truffel, met psilocybine, omarmt het licht en de schaduw in jezelf. Het stimuleert je creativiteit en speelsheid, maar kan ook diepgaande inzichten brengen die je ziel raken.

Al deze prachtige planten komen samen om je te begeleiden naar het ontmoeten van je eigen essentie, het verbinden met spirituele gidsen, voorouders en kosmische wezens.

👥 Deze intieme setting wordt ondersteund en mede-begeleid met twee ervaren Spaceholders Ilse en Tom. Alle overige randzaken zoals de verzorgde plek, goede voeding en voldoende drinken worden georganiseerd door locatie eigenaren Lara en Hélène.

Allen zorgen ervoor dat je je veilig en verzorgd voelt, waardoor jij je volledig kunt richten op deze bijzondere ervaring.

💫 Dit is dé retraite, op de juiste dag en plaats, om terug te keren naar jouw ware essentie. Een levensveranderende dag die je spirituele groei zal bevorderen en je met hernieuwde energie zal laten vertrekken.

🔒 Onze retraite biedt professionele voorzorg, waarbij alles wat je nodig hebt beschikbaar zal zijn op de dag zelf. Tijdens is er voldoende ruimte voor individuele aandacht en bovendien zorgen we voor nazorg, zodat je ook na de retraite wordt ondersteund bij jouw proces.

Deze unieke dag vraagt om een bijzondere investering van het Heilige getal €333,- (particulier). €555,- voor bedrijven, beide inclusief Btw.

Grijp deze kans en investeer in jezelf en jouw persoonlijke groei. Er zijn slechts 7 plekken beschikbaar. Wacht niet te lang, want vol = vol.

🌟 Meld je gauw aan en laat je ziel ontwaken tijdens deze indrukwekkende dag met prachtige planten in een prachtige omgeving.

  • Datum: 14 oktober 2023. Binnenkomst vanaf 9:30, Start 10:00u tot ±22:00. Locatie: Bij de Rode Beuken, Schiphorsterstraat 16, 7227 NG Toldijk. Aanmelden voor deze retraite kan via info@onlyhappiness.nl of via Whatsapp 06 41 955 996 (Adriënne).

Wees Welkom.

Liefs,

Adriënne