Vinyasa Yoga

Intensiteit: ****

Vorm: Vinyasa, power/Ashtanga Yoga

Kenmerken: Flow, energie opwekkend, concentratie, meditatief en ontspanning.

Een cardiovasculaire ervaring. Flow: een dynamische vorm, van de ene in de andere yogahouding vloeien synchroon met in- en uitademing.

In plaats van naar het bereiken van een correcte uitlijning van het lichaam in de houding zoals meer karakteristerend is voor Hatha yoga en Iyengar yoga.

Een zonnegroet is een bekend voorbeeld van een Vinyasa, omdat elke beweging in deze achtereenvolgende serie wordt uitgevoerd op een inademing of een uitademing.

Laat je niet afschrikken door de intensiteit.

Kwaliteit
Yoga is persoonlijk en kan van moment tot moment verschillen. Elke les is wordt gegeven door een gecertificeerd yogadocent. Bijscholingen en (langdurige) zelfstudie ondergaat een yogadocent. Kwaliteit van lesgeven wordt hiermee gewaarborgd. Het is raadzaam eerst de docent te raadplegen of de les geschikt voor je kan zijn. Ook behoor je vooraf aan een les het te melden als er blessures of overige fysieke en mentale belangrijkheden zijn.

Filosofie van yoga
We werken aan het lichaam op spierniveau, gewrichten en botten. Ook de organen, bloedsomloop en zenuwstelstel worden gestimuleerd. Is het zweverig? De filosofie van yoga wordt gedeeld, zonder enige verplichting daar wat mee te moeten doen of hebben. Only Happiness is zelf ervan overtuigd dat de westerse snelle wereld, waar we allemaal vastlopen op drukke agenda’s en volle hoofden, baat heeft bij deze 5000 jaar oude levensleer.
Benadering is praktisch, simpel en met humor, want Vinyasa yoga is vooral leuk!

Zo vind je in de eigentijds Yogastudio in Zevenaar meerder type lessen.


Boek je les vandaag nog!

Vinyasa yoga zevenaar