Yoga met je baby

Intensiteit: */ **

Vorm: Hatha Yoga, mindfulness.

Kenmerken: core opbouw, herstel bekkenbodem, opbouw van energie, ontspanning en kalmerend.

Je bent (weer) een kersverse moeder en alles draait om de verzorging van je nieuwe gezinslid. In deze periode is er naast deze verandering op emotioneel en mentaal vlak ook ontzettend veel in je lijf gaande. Deze les is daarop ingericht.

Yoga met je baby bij Only Happiness Yogastudio Zevenaar
Als moeder zit je vaak in een splitsing. Er is altijd wel iets wat op je to-do lijstje staat. Wanneer je dan een plekje in je agenda hebt, kies je toch voor alles behalve voor jezelf. Daarnaast ben je onlosmakelijk verbonden met je kind, zowel letterlijk als figuurlijk.
Yoga met je baby heb ik ontworpen zodat je oefent in het opzoeken van de rust en stilte terwijl er toch chaos om je is. Daarom neem je je baby mee.

In deze les mag alles er zijn: huilen, bewegen, aandacht vragen, lachen, mopperen, voeden, luier verschonen… Dit hoort bij de ervaring, dat brengen kinderen met zich mee en maakt het eigenlijk interessanter die reis naar binnen te vinden.

Aangepaste les
In deze les zit een fijne flow. Je kan als het nodig is afhaken en weer instappen. Ook speelt Adriënne haarfijn in op de groep. Wanneer de kleintjes die dag anders besluiten wordt de les zodanig aangepast dat je achteraf toch het gevoel hebt iets voor jezelf te hebben gedaan. De les duurt tot 45 minuten rekening houden met het geduld van de mini-mens.

Vanaf 6 weken na je bevalling mag je meedoen* en tot je baby’s 1e verjaardag.

Je kan pas echte aandacht geven als je zelf kan ontvangen.


Boek je les vandaag nog!