Huisregels

ALGEMEEN

Zorg dat je 10 minuten voor de les aanwezig bent.
De deur gaat voor elke les open. Omdat er nog een les bezig kan zijn vragen we je hier rekening mee te houden en te wachten tot de deur open gaat. We beginnen op tijd en sluiten de deur als we starten.
Wanneer je te laat bent: Dit kan de beste overkomen. Je dient dan een nieuwe les te plannen.
In de zalen worden geen schoenen gebruikt.
Reinheid van de yoga mat stellen we zeer op prijs, zorg voor schone voeten.
Loop niet op of over de mat van je mede deelnemer.
Het is het beste om yoga te beoefenen met lege maag. Eet minstens 2 uur vóór aanvang van de les niet of bij erge honger iets lichts wat snel verteert zoals fruit. Sommige houdingen hebben invloed op de werking van maag en/of darmen> een volle maag is dan alles behalve prettig.
Huur gebruik yogamatten van Only Happiness:
De yogamat dient na gebruik altijd met de daarvoor bestemde spray en spons afgenomen te worden. De gebruikte props dienen op dezelfde plek terug gelegd te worden.


WAT MOET IK MEENEMEN NAAR DE LES?

Bij voorkeur een broek waarin je je knieën en enkels goed kunt zien. Gemakkelijke- en flexibele kleding. Kies voor laagjes, mocht je het warm of koud krijgen dan kun je je kleding snel aanpassen voor een prettige temperatuur.
Muv Zwangerschapsyoga en Yoga met je baby dien je je eigen yogamat, blokken en/of riem mee te nemen.
Spullen vergeten? Geen problem: Je kan de spullen van Only Happiness gebruiken en je ontvangt een factuur achteraf van €1,99 (week huurprijs materialen).
Eigen materialen kunnen niet achterblijven in de zaal.
Breng een schone handdoek mee wanneer je snel transpireert en water in een afgesloten bidon/ fles.
Een lekkere dikke trui of vest voor Shavasana (ontspanning).


TIJDENS DE LES

Heb je een blessure of is er iets anders dat van belang is, meld dit dan altijd vooraf bij de docent zodat deze daar rekening mee kan houden. Merk je tijdens de les dat een houding een heftige reactie geeft meldt dit aan de docent. Deze kan dan een alternatief aanbieden.


OVERIGE

Eten is niet toegestaan in de yogastudio.
Only Happiness onderwijst “Hatha Yoga” vanuit de Patanjali Sutra’s. De Yama’s en Niyama’s zijn hierin de basis (zie afbeelding). Als er iets is wat je als prettig of onprettig ervaart, voel je vrij om dit te delen.