Starterspakket

Het starterspakket.

Bij het beginnen van een nieuwe activiteit komt er vaak van alles bij kijken. Dit geldt voor voetbal, voor ballet of boksen. Voor je met je activiteit aan de slag kan, heb je wat spullen nodig. Voor yogalessen is dit niet veel anders.

Dan ontstaan er vragen: Wat past bij jou en wat heb je eigenlijk echt nodig?  Zoveel vormen yoga, zoveel keus. Bij de ene studio moet je je eigen mat meenemen en soms is het er al aanwezig. Zo heeft Only Happiness verschillende opties passend voor iedereen: huren voor een klein bedrag van €1,99 per week, eigen materiaal meenemen of het starterspakket.

Het huur bedrag is prima te doen als je nog niet zeker weet of yoga wat voor jouw is. Op langer termijn ben je voordeliger uit door je eigen materiaal mee te nemen. Het starterspakket bijvoorbeeld heb je in vergelijking met een half jaar huren er al uit! Maar… wat schaf je dan aan?

Wanneer je op internet beland zie je door de bomen het bos niet meer. Je kan voor torenhoge prijzen de “beste merken” kopen en bij de Action een matje voor €5,95 of goedkoper. Wat is nu nodig en overbodig?

Stop gerust met zoeken.

Only Happiness heeft er namelijk al over nagedacht, want voor een eigen studio moet je wel goede materialen hebben die werkbaar zijn voor verschillende soorten mensen, intensiteit en vorm van yoga. Kwaliteit en betaalbaarheid dat staat voorop. 

Je kan bij ons een studio kwaliteit mat én props van het merk Acaya in één pakket aanschaffen voor één prijs van €45,-.

Je hebt dan: een mat + riem + twee blokken en bent dan helemaal klaar in de basis. Je kan elke vorm van yoga volgen. Dit is exclusief bolster of deken. In de studio kun je gebruik maken van een bolster of deken als je dit fijn vind.

Heel leuk, maar hoe weet ik wat ik koop? Tijdens je proefles maak je gebruik van dezelfde materialen, je kan ze dus mooi uittesten voor je ze aanschaft. Uiteraard kan je ook de eerste maand(en) voor huur kiezen, dan weet je zeker of yoga een bewegingsleer is die bij je past.

Props? Heb ik dat wel echt nodig? Je bent niets verplicht. Je mag gewoon lessen volgen zonder blok of riem. Iemand die wat langer aan yoga doet zal bevestigen dat props behulpzaam kunnen zijn tijdens een les. Ze bieden ondersteuning en kunnen je lijf helpen houdingen zodanig aan te passen dat deze je goed dienen. 

Heb je ze altijd nodig voor de rest van je “yoga lifestyle”? Soms niet en soms wel. Jouw lichaam is uniek, soms kan je ze wegleggen, maar als je armen kort zijn zullen deze niet ineens langer groeien 🙂 De props zijn er voor beginnende yogi én gevorderde die zijn of haar alignment wilt verbeteren.

Zie hieronder uitgebreide informatie over de producten.

Wil je ze aanschaffen benader me in de studio of stuur via de mail je aanvraag.  Mocht je verdere vragen hebben over de materialen. Stel ze gerust via het contact formulier of email naar Only.happiness.yoga@outlook.com.

 

De yogamat voor intensief gebruik.
Deze yogamat geeft de juiste grip, is extra slijtvast en is gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. 
Geschikt voor:
Deze yogamat is uitstekend geschikt voor zelfs de meest dynamische yogavormen, zoals Power Yoga en Ashtanga Yoga. De yogamat heeft een lichte structuur die zorgt voor de juiste hoeveelheid grip. Doordat de yogamat niet “plakt” wordt de flow niet onderbroken. Deze hoogwaardige yogamat kan indien nodig zelfs op 60° in de wasmachine gewassen worden.
Specificaties:
kleur: groen
materiaal: vezelversterkt ftalaatvrij PVC
getest op schadelijke stoffen volgens Öko-tex Standard 100, productklasse 1
maten (lengte x breedte x dikte): 183 cm x 60,5 cm x 4,5 mm
gewicht: circa 1.600 gram
gemaakt in de EU

 

 

 

Met een yoga kurk brick kunt u eenvoudig en veilig uw yogahoudingen verbeteren.
Deze milieuvriendelijke yoga kurk brick is een hulpmiddel (“prop”) om op een eenvoudige en veilige manier te werken aan uw yogahoudingen. Zo kan iedere yogi of yogini een nieuwe yogahouding aanpassen aan zijn eigen niveau. Het acaya brandmerk garandeert de kwaliteit.
Geschikt voor:
Een yoga kurk brick is geschikt voor alle yogastijlen. De yoga kurk brick kan worden vastgehouden met de handen of er wordt op geleund met de voeten of zitbotjes. Deze yoga kurk brick heeft afgeschuinde kanten, dit voorkomt het afknellen en het voelt prettiger. De compacte afmeting en het lichte gewicht maakt deze stevige yoga kurk brick gemakkelijk om mee te nemen.
Deze milieuvriendelijke yoga brick van 100% natuurkurk is van Europese topkwaliteit. De yoga kurk brick kan met een vochtige doek gereinigd worden (NIET in de wasmachine). Er wordt per bestelling een losse onderhoudsinstructie meegeleverd.
Specificaties:
kleur/materiaal: 100% natuurkurk, acaya brandmerk, onverpakt
biologisch afbreekbaar, recyclebaar en gifvrij
maten (lengte x breedte x hoogte): 22,7 cm x 12 cm x 7,5 cm
gewicht: circa 480 gram
gemaakt in de EU

 

 

Met een yoga riem kunt u eenvoudig en veilig uw yogahoudingen verbeteren.
Een yoga riem is een hulpmiddel (“prop”) om op een eenvoudige en veilige manier te werken aan uw yogahoudingen. Zo kan iedere yogi of yogini een nieuwe yogahouding aanpassen aan zijn eigen niveau. Deze paarse yogabelt is extra breed en extra lang.
Geschikt voor:
Een yoga riem is geschikt voor alle yogastijlen. De stevige kwaliteit maakt deze paarse yoga riem zeer geschikt voor intensief studiogebruik.
Deze yoga riem kan op 30° in de wasmachine of met de hand gewassen worden.
Specificaties:
kleur: paars
materiaal: 100% katoen, kunststof gesp en metalen afwerking
maten (lengte x breedte): 250 cm x 3,8 cm
gewicht: circa 300 gram
gemaakt in India