Zwangerschapsyoga

zwangerschapsyoga Zevenaar, didam, duiven, westervoort Welkom,  Gefeliciteerd met je zwangerschap!   Hoi! Ik ben Adrienne de docent van deze les. Wat leuk dat je er bent en interesse hebt in zwangerschapsyoga.
Elke dinsdagavond om 19:00u bied ik deze actieve en super praktische les aan. De groep is nooit te vol, je kan altijd meedoen en er is altijd plek!
Boek je proefles! Proefles We trainen met aandacht, bewegen, stretchen en her-balanceren jouw zwangere lijf. Het mag in deze maar korte bijzondere periode en fase van je leven: bewuster. Er wordt getraind in verschillende basis ademhalingstechnieken, zodat je eind van je zwangerschap klaar bent voor je bevalling. Alle oefeningen die voorbij komen zijn gericht op het voorkomen, dan wel inperken, van bekkenklachten, instabiliteit of rugklachten. Je kan altijd veilig meedoen. Mijn lessen staan al enige jaren bekend om super praktisch, eenvoudig toepasbaar en ook erg leuk. Je hebt er wat aan voor de rest van je leven. Beginnen? Ga naar Lesrooster om je les te plannen!

De Zwangerschaps yogalessen bij Yogastudio Only Happiness onderhoudt je zwangere lijf en bereid je voor op je bevalling en aankomend moederschap.

Vanuit o.a. de verloskundige praktijken Geboortecentrum LindeZevenaar en Rijnwaarde en praktijk Duiven, Westervoort e.o.  zijn verschillende mama’s je met plezier voorgegaan. Lees recensies terug op Instagram of Facebook. 

Vanaf 32 weken zwangerschap kan je je inschrijven voor het “Birth Partner Event”. Deze les in ingericht voor je bevallingspartner. Hij of zij ontvangt praktische bruikbare tips en informatie die waardevol is als steunende partner.