ZwangerschapsYoga

Zwangerschapsyoga

Welkom en gefeliciteerd met je zwangerschap! Ga vandaag nog naar het Lesrooster om je les te plannen en sluit aan bij de groep!

Boek je zwangerschapsyoga Proefles vandaag>

yoga proefles

Zwangerschapsyoga bij Yogastudio Only Happiness onderhoudt je zwangere lijf.

Je zorgt voor het behouden van een goede conditie en brengt je mindset in ontspanning. Je zwangere lijf word door middel van verschillende houdingen. getraind, gestrekt en hierdoor in balans gebracht. Er komen belangrijke spiergroepen aan bod voor deze specifieke groep. Soms de houdingen intensief, soms wat meer ontspannen. 

Ook helpen deze specifieke houdingen bij het voorkomen, dan wel inperken, van bekkenklachten, instabiliteit of rugklachten.

In deze bijzondere periode wordt je soms overvallen door je lichaam die veranderd. Datgeen wat je voorheen altijddeed lijk je nu al vanaf het begin niet meer te kunnen doen. In de les wordt hierover gesproken en tips in gegeven. Zo verlicht je klachten als misselijkheid, vermoeidheid of pijn in je rug.

Denk je dat je niet meer kan sporten zoals je voorheen deed, bij de yoga besteden we ook aandacht aan fysieke training. Je kan wel sporten, alleen op een andere manier. Inmiddels wordt er steeds meer bekend over yoga en de intensiteit die het kan inhouden. Met zwangerschapsyoga leer je rekening te houden met je lijf en voel je je fit en krachtig.

Daarnaast bereid je voor op de bevalling dmv verschillende ademhalingstechnieken.

Mindfulness is verweven in de lessen om zo met een ontspannen en positieve instelling jouw zwangerschap, bevalling én aankomend moederschap met vertrouwen tegemoet te gaan. 

 

 

Vanuit o.a. de verloskundige praktijken Geboortecentrum Linde, Zevenaar en Rijnwaarde en praktijk Duiven, Westervoort e.o.  zijn verschillende mama’s je al met plezier voorgegaan. Lees recensies terug op Facebook. 

 

Vanaf 32 weken zwangerschap kan je je inschrijven voor het “Birth Partner Event”. 

Deze les in ingericht voor je bevallingspartner. Hij of zij ontvangt praktische bruikbare tips en informatie die waardevol is als steunende partner. Vraag hierover gerust meer via Info@onlyhappiness.nl.  Je hebt hiervoor geen yoga ervaring nodig.